EMiR YoLaÇ ResMi FaN SiTeSi
'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak' Uyeols10lp3
'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak' Uyeols10lp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak'

2 posters
YazarMesaj
Gamze[LİF]

Gamze[LİF]

'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak' Empty
MesajKonu: 'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak'   'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak' Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 5:44 pm

39. yaş günü pastasını sahnede kesen Sibel Can asıl kutlama için 1 Eylül’ü bekliyor.
Şarkıcı “Boşanma davam 1 Eylül’de... Asıl doğum günüm o gün olacak ve bir ay boyunca kutlama yapacağım. O günü iple çekiyorum” dedi GEÇTİĞİMİZ cumartesi gecesi Kıbrıs’ta konser veren Sibel Can 39. yaş gününü sahnede kutladı. Can dev doğum günü pastasını keserken “Boşanma davam 1 Eylül’de... Asıl doğum günüm o gün olacak ve bir ay boyunca kutlama yapacağım” diyerek o günü iple çektiğini söyledi. Sulhi Aksüt’e boşanma davası açan şarkıcı gelen sorular üzerine “Keyfim çok yerinde zor günler geçirmiyorum kendimi her açıdan çok iyi hissediyorum” yanıtını verdi. YENİ albümü “Benim Adım Aşk” büyük ilgi gören Sibel Can yeni yaşıyla birlikte beklentilerini şöyle anlattı: “Benim için çok özel bir gün hem yeni bir yaş hem yeni bir hayat sağlıklı bir ömür diliyorum kendi kendime. Bugün 1 Ağustos anneciğimin de aynı zaman da doğum günü annemi kaybettikten sonra bu günün benim için bir anlamı kalmadı. Sevenlerim sabah saatlerinden beri bana inanılmaz güç veriyor. Kıbrıs dönüşünde ise doğum günümü çocuklarımla birlikte kutlayacağım.”
Bihter**

Bihter**

MesajKonu: Geri: 'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak'   'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak' Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 5:46 pm

Teşekkürler kanki
Gamze[LİF]

Gamze[LİF]

MesajKonu: Geri: 'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak'   'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak' Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 5:53 pm

önemli diil

'Asıl doğum günüm boşandiğim gün olacak'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Doğum Günüm .. ..
» BEN!M DOĞUM GÜNÜM